Over ons

Woninginrichter Wim van der Werff's BV 'Mensen verwachten een eerlijk advies'

ALKMAAR- Ruud Schutte en Roger van Bronkhorst van de firma Wim van der Werff woninginrichting aan het Ritsevoort in Alkmaar zien tot dusver een opvallende tendens. "Er worden ontzettend veel decoratieve zonweringproducten verkocht. Bij de vakhandel vind je de juiste producten voor de betreffende ramen, ook in gecompliceerde modellen en vormen. Achter de gevel aan het Ritsevoort is een kleine tweehonderdzeventig  vierkante meter aan oppervlakte gevuld met alles op het gebied van woninginrichting.

Het bedrijf bestaat al  35 jaar, en verkoopt tapijt, parket, laminaat, marmoleum en pvc vloeren, gordijnen, zonwering (zowel voor binnen als buiten). Veel bedrijven en particulieren hebben de weg naar de winkel al  gevonden. De naam Wim van der Werff is een begrip geworden. Eigenlijk kent iedereen deze naam. Wij hebben een grote vaste klantenkring en het mooie is, dat je veel mensen ziet, waarvan hun vader en moeder ook al bij Van der Werff kwamen voor het inrichten van de woning. Sowieso speelt kwaliteit een belangrijk rol. Wij voeren de betere merken oa.  Desso, Dersimo , Heuga tegels , Tretford , Interfloor Tapijten en Vinyl , Lethem Vergeer ,Besouw tapijt ,  Hilfloor tapijt , Jabo , Parade, Bonaparte , Nouwens en Bogaers, Louis de Poortere, Matros sisal en Natuurcollectie. Harde vloermerken Forbo marmoleum en Forbo Novilon , Meister houten – en laminaatvloeren, Quick step en Balterio , Wicanders hout en kurk zijn ook toonaangevende merken. 

Tapijt is trouwens ook weer helemaal terug. Door de nieuwe ontwikkeling in tapijtgarens is het onderhoud veel makkelijker geworden. Tevens is vloerbedekking het meest geluiddempende product. Het dempt de contact- en omgevingsgeluiden. Daarnaast hebben we een eigen team van stoffeerders en dat is één van onze belangrijkste troeven. Je weet dat het werk goed komt, op elk gebied. Verder heeft elke verkoper(ster) die in de zaak aanwezig is, ervaring opgedaan op de werkvloer. Die ervaring neem je mee in de verkoop. “Een eerlijk advies” is wat onze klanten erg waarderen. Niet alleen maar verkopen. Je moet het eerlijk zeggen als iets niet mooi staat of niet het juiste product is. Klanten waarderen dat en komen dan ook  terug. Een goed advies wordt op prijs gesteld.

In het najaar zoekt men weer de gezelligheid en warmte in huis, met onze mooie collectie gordijnstoffen en decoratieve zonweringproducten maakt men het weer lekker knus in en om het huis. Recent hebben we de exclusieve collectie van By Tzum in de showroom. De sfeervolle en warm gekleurde stoffen worden weer volop gebruikt voor een smaakvolle aankleding. De merken Luxaflex, BeCe, Flex Colors, Sunway,  en ons huismerk Wim van der Werff Selection wat is samengesteld door ons, zijn onmisbaar voor een complete collectie raamdecoratie. Ook voeren wij een groot aantal gordijnmerken oa. Silvera,  Kobe, Artelux, Lethem Vergeer, Dekortex, Boelaert en Moens, A House of happiness en Holland Haag. Uiteraard zijn er nog veel meer merken aanwezig in de showroom.  Ons team Ruud, Roger, Wanda, Kevin en Jonas staan voor U klaar!